ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Συζήτηση για τα ναρκωτικά σε ανοιχτό δημοτικό συμβούλιο

1aaa-narkwtikaΜε το πολύ σοβαρό ζήτημα της μάστιγας των ναρκωτικών και της πάλης εναντίον τους ασχολήθηκε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης σε ανοιχτή του συνεδρίαση, παρουσία φορέων και κατοίκων της Καισαριανής.
Η διοργάνωση του συγκεκριμένου Δημοτικού Συμβουλίου ήταν δέσμευση της Δημοτικής Αρχής από το προηγούμενο διάστημα και με αφορμή τα περιστατικά που είχαν σημειωθεί στο Σκοπευτήριο.
Καλεσμένοι στη συνεδρίαση ήταν ο κ. Αχιλλέας Ρούσος από το δίκτυο υπηρεσιών πρόληψης και έγκαιρης παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ και ο κ. Παναγιώτης Κατιφές από το Εθνικό Συμβούλιο κατά των ναρκωτικών.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκίνησε η Δημοτική Συγκοινωνία Καισαριανής

1aaa-lew-kessaΜετά από προσπάθειες όλου του προηγούμενου διαστήματος να βρεθεί λύση για την επανέναρξη της Δημοτικής Συγκοινωνίας, εξαιτίας της απόσυρσης λόγω βλαβών των λεωφορείων που διέθετε ο Δήμος μας, ξεκίνησε αυτές τις ημέρες η επαναλειτουργία της, ύστερα από την ενοικίαση νέου λεωφορείου από τον ΟΣΥ.
Σε πρώτη φάση το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 8.00π.μ. έως 4.00μ.μ. και το δρομολόγιο που ακολουθεί είναι: Νεκροταφείο- Λ. Εθνικής Αντίστασης-Χίου- Ανδρέα Δημητρίου- Ευφρονίου- Ριζάρη- Β. Σοφίας- Β. Αλεξάνδρου- Γρηγορίου Θεολόγου- Εθνικής Αντίστασης- Νεκροταφείο. Το λεωφορείο ακολουθεί τις στάσεις που υπάρχουν από τον ΟΣΥ.

 

Διαβάστε περισσότερα...

ΒΥΡΩΝΑΣ: Τοποθέτηση του δημάρχου για τις 3 ανεξαρτητοποιήσεις

1aaa-dimarxos3«Με αφορμή τις τρεις πρόσφατες παραιτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής μας, κ.κ. Σώζου, Σάρολα και Παπαδημητρίου, είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω κυρίως στους δημότες για όσα αναφέρονται στα κείμενα των παραιτήσεων, κύρια γιατί αυτά που γράφονται είναι αναληθή και υπερβολικά, ιδιαίτερα την στιγμή που είναι κοινή πεποίθηση μέσα στην κοινωνία του Βύρωνα, ότι αυτή η Δημοτική αρχή έχει πραγματοποιήσει τα περισσότερα από όσα υποσχέθηκε, αλλά κυρίως γιατί έχει οδηγήσει το Δήμο στο δρόμο της κανονικότητας σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι στα κείμενα δεν υπάρχει καμία αναφορά στο που παρεκκλίναμε από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, παρά μόνο σε κάποιους λάθος χειρισμούς, που είναι λογικό κάθε Δημοτική αρχή να κάνει και που φαίνεται ότι οι συνάδελφοι δεν μπόρεσαν να συγχωρήσουν. Πολύ δε περισσότερο όταν και αυτοί διαπίστωσαν ότι παραλάβαμε ένα Δήμο υπό κατάρρευση και ήταν λογικό τους πρώτους μήνες να συναντήσουμε τεράστια προβλήματα.

 

Διαβάστε περισσότερα...

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Στο Δημοτικό Συμβούλιο το Μετρό

1aaa-grammi4Με το πολύ σοβαρό θέμα της διέλευσης του ΜΕΤΡΟ από την Καισαριανή ασχολήθηκε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης σε ανοιχτή του συνεδρίαση, παρουσία φορέων και κατοίκων της Καισαριανής.
Καλεσμένοι στη Συνεδρίαση ήταν ο Νικόλαος Μπούσουλας, Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, που παρουσίασαν αναλυτικά το έργο και ειδικότερα τη διέλευση της γραμμής 4 από την πόλη, την προβλεπόμενη χωροθέτηση των σταθμών και τις εναλλακτικές δυνατότητες, καθώς και τις αλλαγές που θα επέλθουν στον συγκοινωνιακό χάρτη της πόλης.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Σημαντική κατάκτηση για τα σχολεία της Καισαριανής

1aaa-ktipΗ χθεσινή ημέρα ήταν μια σημαντική ημέρα για τα σχολεία της Καισαριανής. Ύστερα από δύο χρόνια συντεταγμένων προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής, της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, των γονέων και μαθητών των σχολείων μας και των φορέων της πόλης, προχωρά η υλοποίηση του έργου των επισκευών στα σχολεία της Καισαριανής.
Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, επισκέφτηκε το Δημαρχείο Καισαριανής αντιπροσωπία της ΚΤΥΠ ΑΕ με την Πρόεδρο κα. Κοντούλη και το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Καραγιάννη. Την αντιπροσωπία δέχθηκε ο Δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς επίσης και πλήθος γονέων, μαθητών των σχολείων και εκπροσώπων μαζικών φορέων της πόλης.

 

Διαβάστε περισσότερα...

marketinn

1aaa-theatro 2017

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - ΤΕΥΧΟΣ 44

Αρχείο τευχών: http://issuu.com/373440

Τελευταία Νέα
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Εκδήλωση-αφιέρωμα για τον Γιώργο Κακουλίδη

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Εκδήλωση-αφιέρωμα για τον Γιώργο Κακουλίδη

Readmore

Γαλλικές εκλογές: Προς νίκη των αντισυστημικών δυνάμεων;

Γαλλικές εκλογές: Προς νίκη των αντισυστημικών δυνάμεων;

Του Ανδρέα Νεοφυτίδη Δύο μέρες πριν από τις κρίσιμες προεδρικές ..

Readmore

Η Άννα και οι Λύκοι, Παρασκευή στην Νέα Ελβετία

Η Άννα και οι Λύκοι, Παρασκευή στην Νέα Ελβετία

Ο Δήμος Βύρωνα, στο πλαίσιο της ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ 2016 – 2017 κ..

Readmore

«Η πτώση και η άνοδος του κυρίου Γκρόσαπ»

«Η πτώση και η άνοδος του κυρίου Γκρόσαπ»

Η θεατρική ομάδα της ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και της ΕΠΙΤΡΟΠ..

Readmore

ΠΑΙΔΕΙΑ: Καθήκον ο κοσμοπολιτισμός και η αλληλεγγύη, παρόν οι ανάγκες της αγοράς…

ΠΑΙΔΕΙΑ: Καθήκον ο κοσμοπολιτισμός και η αλληλεγγύη, παρόν οι ανάγκες της αγοράς…

Ομιλία του αντιπεριφερειάρχη Σπύρου Τζόκα σε συνέδριο των ΤΕΙ Α..

Readmore

greektips banner

Banner Frontizo 6

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.