ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Επανεκκίνηση για το δημοτικό στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης»

1aaa-epane-grlΜετά τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων από την Πολιτεία, το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου ξεκίνησε τις διαδικασίες για να επιτρέψει στους κατοίκους, να κάνουν χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.
Η αρχή έγινε με το «Σωτήρης Πέτρουλας» στο οποίο ήδη οι σύλλογοι τένις που το χρησιμοποιούν, άρχισαν ξανά τις δραστηριότητες τους και η συνέχεια γίνεται με το Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης», το οποίο ανοίγει από τη Δευτέρα 18 Μαΐου για τους συλλόγους του κλασικού αθλητισμού και για τους ερασιτέχνες δρομείς.

 


Η επανέναρξη της λειτουργίας του θα γίνει με απόλυτο σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, καθώς όπως έχει αποδείξει το Νομικό Πρόσωπο από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του COVID-19, η προστασία της υγείας των δημοτών, αποτελεί την κύρια προτεραιότητα.
Το Νομικό Πρόσωπο έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενώ σε συνεργασία με την εταιρεία ΟΤS έχει δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα προκειμένου ανά ώρα να είναι μέσα στο γήπεδο το ανώτερο έως 20 άτομα, ώστε έτσι να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

 


Μέσω του link https://booking.open1.eu o κάθε ενδιαφερόμενος μέσω από το κινητό ή τον υπολογιστή του, μπορεί να δηλώσει την ώρα και την ημέρα που επιθυμεί να κάνει χρήση των εγκαταστάσεων και αφού καταθέσει τα στοιχεία του, να κλείσει τη συμμετοχή του.
Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε Δήμο και το Νομικό Πρόσωπο το χρησιμοποιεί για την καλύτερη και πιο ασφαλή εξυπηρέτηση των πολιτών.
Όποιος δεν μπορεί να την καταθέσει ηλεκτρονικά, μπορεί να δηλώνει την παρουσία του με επικοινωνία στο ΝΠΔΔ στο τμήμα Αθλητισμού (2107713815).
Από εκεί και πέρα, όπως επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά για όλους, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα χρησιμοποιεί τα δικά του αντικείμενα και το δικό του μπουκάλι με νερό, ενώ θα πρέπει να σέβεται όλους τους κανονισμούς υγείας.
Το Νομικό Πρόσωπο είναι επίσης έτοιμο και περιμένει και την Κυβερνητική Απόφαση για το άνοιγμα των κολυμβητηρίων και των κλειστών γυμναστηρίων και βγει η σχετική ΚΥΑ, θα προχωρήσει στο αντίστοιχο άνοιγμα των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων.

Εφημερίδα - Τεύχος 87

    

 

1aaa-festi-summer

1aaa-agora-viron

1aaa-biro-ana

 1aaa-demo-xr

Τελευταία Νέα
Η ΜΑΞΙΑΔΗΖ απαντά στις ανακοινώσεις του Μαζί - Αγαπώ Ζωγράφου

Η ΜΑΞΙΑΔΗΖ απαντά στις ανακοινώσεις του Μαζί - Αγαπώ Ζωγράφου

Το πολιτικό θάρρος εναντίον του πολιτικού θράσους     «Μέχρι τον Οκτώβριο 2..

Readmore

«ΜΑΖΙ» και «Αγαπώ Ζωγράφου» (ξανά) κατά της ΜΑΞΙΑΔΗΖ

«ΜΑΖΙ» και «Αγαπώ Ζωγράφου» (ξανά) κατά της ΜΑΞΙΑΔΗΖ

  Με ταυτόσημες σχεδόν ανακοινώσεις τους το «Μαζί για την πόλη μας» και το «Αγ..

Readmore

Τα δικαιώματα των ταξιδιωτών σε αέρα και θάλασσα!

Τα δικαιώματα των ταξιδιωτών σε αέρα και θάλασσα!

Του Χρήστου Φασλή   Το καλοκαίρι του 2020 είναι αναντίρρητα πολύ διαφορετικό από..

Readmore

Έδρεψε μετάλλια και διακρίσεις ο Ποσειδώνας Ιλισίων

Έδρεψε μετάλλια και διακρίσεις ο Ποσειδώνας Ιλισίων

  Ένα ασημένιο μετάλλιο, δυο χάλκινα και αρκετές διακρίσεις απέσπασε ο Ποσειδ..

Readmore

Σήκωσε το κύπελλο του βόλεϊ στο Ζωγράφου!

Σήκωσε το κύπελλο του βόλεϊ στο Ζωγράφου!

Ο πρωταθλητής Ελλάδας στο βόλεϊ Παναγιώτης Πελεκούδας επισκέφθηκε τον Δήμο Ζωγρά..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.